zaterdag 29 september 2012

Jubeljaar
 Vrienden van ons vieren vandaag hun verjaardagen, 40 en 50 jaar geworden dit jaar.

Als cadeau geven we met elkaar een theaterbon. Ik heb een kaart gemaakt met de foto van een Venetiaans masker, ondergrond van muzieknoten en snijmal met ballerina om in de theatersfeer te blijven. Het is een easelcard geworden.

In de ondergrond heb ik een tag verwerkt, met daarop een persoonlijke tekst en als watermerk weer het masker van de foto terug laten komen.


Als tweeede kado geven we een ballonluchtvaart in een hete luchtballon. Vandaar dat ik als ondergrond de kaart van Nederland heb gebruikt. Van internet heb ik een plaatje met luchtballonnen geplukt en bij Devo zag ik een snijmal met 4 verschillende luchtballonnen. Met 4 verschillende kleuren die ook in de foto terugkomen, heb ik luchtballonnen uitgesneden en 3D balonnen gemaakt. Het is ook weer een easelcard geworden.

Ook op deze tag heb ik weer een persoonlijke tekst geschreven en als watermerk de foto van de luchtballonnen gebruikt. Wel heel erg leuk om zo verschillende technieken te gebruiken, vooral de mogelijkheden die internet, laptop en printer bieden. Daar ben ik nog lang niet op uit gekeken.


Dit is dan de kaart "plat", dus helemaal dichtgevouwen. Zelf ben ik tevreden over het resultaat. Dit was wat ik in mijn hoofd had en het is helemaal zo gelukt. Nu hoop ik maar dat de ontvangers het ook weten te waarderen. Ik heb er in elk geval heel veel plezier aan beleefd bij het maken. Al mijn creativiteit ten volle uitgeleefd.

Bedankt voor het langskomen. Lieve groeten, HennyB:)

5 opmerkingen:

 1. Wat een gave kaarten heb je gemaakt Henny, beide zo mooi gedaan, en zo toepasselijk voor de kado's die jullie geven. Prachtig hoe je dat met de luchtbalonnen hebt gedaan!

  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schitterend gemaakt Henny, helemaal mooi.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg mooi gemaakt hennie en heel toepasselijk voor jullie cadeaus.
  lieve groetjes van an

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SUPER!!! wat mooi gemaakt! liefs Jetty xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, echt hele mooie kaarten!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen