dinsdag 4 september 2012

Beterschap


Lieve blogvrienden,

Allereerst mijn excuses dat ik zolang niets van me heb laten horen. In de afgelopen weken hebben we even tijd voor elkaar genomen en ook voor onze relaties. Er is niets dat zoveel voldoening geeft dan tijd investeren in mensen en hen daarmee gelukkig te maken. We hebben veel gasten (vrienden en familie) ontvangen in de afgelopen weken. Het was een prachtige tijd. Nu weer terug naar mijn hobby, kaarten maken en bloggen.


Deze kaart heb ik gemaakt met een paperpadje van Prima marketing " En Francais Collectie". Ik ben er helemaal weg van. Het bied zoveel mogelijkheden, daar ben ik voorlopig nog niet op uitgekeken. Bovenstaand zie je de binnenkant van de kaart. Ik heb als ondergrond een totale bladzijde van de paperpad gebruikt. Is het niet mooi?


Bloemen arrangement maken is nog steeds niet mijn sterkste kant. De organza strik is aardig gelukt:) De swirls zijn ook een nieuwe aanwinst. Op de sterretjes heb ik wat blauwe strass-steentjes geplakt.


Ik heb er een tag in verwerkt. Bij de paperpad kun je ook bijpassende stempels kopen, de Eifeltoren vond ik wel toepasselijk in dit geheel. De fiets is een Hollands grapje:) In de afgelopen weken heb ik wel heel veel nieuwe creatables gekocht, waaronder deze fiets. Ik vond hem zo leuk, ik moest hem gewoon hebben`:)Dit is de kaart in zijn geheel met de tag "van harte beterschap" (ook een nieuwe aanschaf) met als achtergrond de prent van een echte franse Louis XIV stoeltje.

Ja, en dan tot slot de totale kaart, met links de tag, de stempel van de Eifeltoren, de Hollandse fiets etc.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn eerste kaartje "op de franse tour" na de vakantie. Dankjewel voor het langs komen en tot de volgende keer.

Lieve groeten, Henny B:)

4 opmerkingen:

 1. Soms moet je keuzes maken en zijn er belangrijkere dingen dan bloggen en onze hobby.
  Gelukkig heb je die tijd genomen dat is gewoon heel belangrijk zo nu en dan.
  Je kaart vind ik super leuk.
  Mooi details en leuk uitgewerkt.

  Lieve groetjes Noriko
  norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henny
  Ik heb Je inderdaad een tijdje gemist.
  Maar ben met Zus Noriko eens dat kaarten maken en bloggen niet het belangrijkste is.
  Er zijn ook andere dingen in het leven.
  Je kaart is prachtig mooi.
  Echt schitterend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is ook heel belangrijk tijd hebben voor elkaar en anderen, maar welkom terug Henny. Schitterend kaartje heb je gemaakt.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is inderdaad belangrijk om tijd voor elkaar vrij te maken, maar leuk dat je nu weer terug bent.
  en je kaartje is prachtig.
  groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen