donderdag 18 januari 2018

Sale-A-Bration tijd

De komende 3 maanden is het weer Sale-A-Bration tijd bij Stampin Up. De mooiste tijd van het jaar, want je kunt dan bij elke 60 Euro die je besteedt een gratis product uitkiezen.

In dit YouTube filmpje kun je vast kennis maken met enkele van deze gratis producten.

Ik wil jullie graag een paar producten laten zien die ik zelf bijzonder kan waarderen.
Allereerst de stempelset "Happy Wishes" die ook in het Nederlands te verkrijgen is onder de naam: 
"In de bloemetjes gezet". SUper.

  

Dit is de Engelse versie........

 

.....en hier de Nederlandse teksten. 

De diversiteit is groot dit jaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 3 verschillende soorten lint in de kleuren Basic Grey, Bermuda Bay en Calypso Coral. 4,6 meter per rol.


Wat te denken van deze mooie kaartenset van Memories and More in de Sweet Soiree serie. Je kunt ze gebruiken om kaarten mee te maken, een foto-album of een lay-out voor het scrappen maken. De stempelset  "Cake Soiree"(blz.12) past er perfect bij.


Een heel blok van 12 vellen dubbelzijdig DSP (12"x12"). Deze past mooi bij de "Bubbleover" Bundel uit de zomer/voorjaarcatalogus. (blz.32)


Tot slot een hele leuke stempelset, die zeer veelzijdig is. Ik heb er al hele mooie projecten mee gezien op Facebook en Pinterest.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren, nieuwsgierig gemaakt heb. Kom een kijkje nemen in mijn webshop of stuur me een mailtje. Ik help je graag verder.

Tot de volgende keer aan mijn digitale knutseltafel met nieuwtjes en creaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten