vrijdag 27 februari 2015

Workshop

Vandaag heb ik samen met mijn vriendin Febe, de eerste workshop gegeven. We hebben een hele fijne ochtend gehad met elkaar, met leuke verrassingen.De dames waren erg gecharmeerd van onze verrassing met het fotolijstje. Omdat we niet wisten hoe ervaren onze gasten waren, hebben we een stapel fotolijstjes gekocht bij Action. Een vel DSP Painted Blooms in 6 stukken gesneden. De dames konden dus voorzichtig beginnen met het stempelen van een sentiment en deze op de DSP bevestigen en zelf versiering aanbrengen. Ze gingen echt helemaal los met de vlinder-pons en-thinlits. Een echte favoriet. Twee dames hadden meteen een (verjaardag)bestemming voor hun lijstje.

Er was ook een dame die voor het eerst van haar leven een kaartje maakte. Ze was zo verrukt over het resultaat. Ze zou de kaart aan een kinderkoor uit Zuid Africa geven. Haar eerste creatie gaat meteen de halve wereld over.

Zo leuk dat deze dames hun creaties meteen weg wilden geven. Echte SHARE liefhebbers:)

Alle andere kaartvoorbeelden deel ik een andere keer, want ik wil ze eerst nog gebruiken voor de volgende workshop. In maart geven we ook weer 2 workshops. Helemaal leuk:)

Bedankt voor het langskomen, tot de volgende keer.
Lieve groeten uit Lemmer,
Henny B:)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten