vrijdag 15 juni 2012

Uitdaging juni

Na de vakantie komt er eerst zoveel op je af, geen tijd voor kaarten maken. Daarna heb ik toch moeite om weer aan de slag te gaan en inspiratie te krijgen. Eindelijk is het dan toch gelukt.
Dit is een detail uit de rechter bovenhoek.

Dit is een detail uit de rechter benedenhoek. Dit keer geen vlinders, maar vogels.


En dit zit er tussenin.

Dit is de voorkant van de kaart, maar omdat het een easelcard is, heb ik ook de binnenkant versiert. Eigenlijk past het niet helemaal bij de stijl, maar ik kreeg gisteren net mijn nieuwe spulletjes binnen en die wilde ik graag gebruiken.

Dit is dan het totaalplaatje geworden.
Dankjewel voor het langskomen en tot de volgende keer. Ik hoop binnenkort.
Lieve groeten uit Lemmer,
HennyB:)

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig mooi kaartje Henny.
  Echt schitterend.
  Heb een heel fijn weekend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een Schitterende kaart heb je gemaakt. Dank je wel voor je reatie op mijn kaart. Ik heb nooit cursus gehad om een bloem te maken, 'k probeer altijd zo maar wat en soms lukt het om een bloem te maken die ik wel oké vind. Ik weet niet of er een You tube filmpje van is. Het zijn wat cirkels gemaakt van witte filterzakjes. Die nat maken en verfrommelen. Een beetje laten drogen en een bloem van vormen.

  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henny wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog hebt gebracht. Die nekhernia heb ik al een paar maanden hoor en ben daarvoor ook in behandeling. Maar af en toe speelt het weer heel erg op zoals de laatste dagen en dat is niet prettig kan ik je zeggen. Heb even je kaarten zitten bewonderen,ze zijn prachtig.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen