zaterdag 23 juni 2012

HuwelijkGoedenavond allemaal. Vandaag heb ik me teruggetrokken in mijn hobbykamertje. Ik wilde graag een kaart maken voor mijn neefje die maandag in het huwelijksbootje stapt. Het was een hele strijd, geen inspiratie en werken met kleuren die me niet zo liggen.

Dit is de voorkant van de kaart geworden. Mijn grootste probleem is altijd, hoe krijg ik de bloemen netjes en goed op hun plek.


Ook de binnenkant van de kaart heb ik bewerkt. Ik had een stickervel en ben helemaal los gegaan. De taart staat een beetje scheef zie ik nu:)


Hier heb ik behoorlijk op zitten broeden, hoe ga ik dit nou toch doen. Maar langzaam aan kwamen de idee├źn vanzelf. Er zit een label in met gelukwensen en een mooie spreuk, voor het jonge paar.


En zo ziet de kaart er helemaal uitgeklapt uit aan de binnenkant. Tja, beetje druk, maar ach, mag toch wel, beetje overdrijven?:)

Zwart/wit/zilver/parel en glazen strass-steentjes. Niet mijn kleuren, maar je moet ook rekening houden met degenen die de kaart ontvangen.

Bedankt voor het langskomen, een reactie brengt een glimlach op mijn gezicht.
Lieve groeten uit Lemmer, HennyB:)8 opmerkingen:

 1. Hoi Henny, nou ik moet zeggen vind je kaartje toch zeer goed geslaagd hoor, heel mooi gedaan. En wat je zegt over bloemen, dat vind ik ook altijd het moeilijke met een kaartje maken, hoe en waar plaats ik die, zal ik daar, zal ik hier, en die zie ik overal kaarten waar ze bijna hele bloemstukken hebben verwerkt waarvan mijn mond open gaat staan omdat ik dat zo mooi vind, maar goed aldoende leert men. Ik weet zeker dat het bruidspaar je kaart helemaal toppie vinden.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig mooi kaartje Henny.
  Echt schitterend.
  Heb verder een fijne zondag.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Henny, wat is dit een prachtige kaart - cadeau geworden, zo....hij is geweldig! Fijne dag en de groeten aan meneer Jan, liefs Jetty xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ga straks verder lezen, maar erg leuk om je nu te volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig je nieuwe kaart!! Over je vraag over de ster op mijn kaart, de ster heb ik zelf uitgesneden. Dit is misschien voor jou ook een idee.

  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart Henny. Heerlijk he, zo'n strijd met een kaartje, maar vaak is het eindresultaat er dan wel naar!

  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen