dinsdag 24 juli 2018

Petal Promenade

Patal Promenade Designer Paper Serie is 1 van de mooie DSP die deze maand in de aanbieding zijn bij Stampin Up. Bij aankoop van 3 sets DSP mag je een setje voor niks uitzoeken uit de selectie.

Stampin Up heeft een heel leuk en kort filmpje gemaakt hoe de designers dit DSP ontwikkeld hebben.
Zie hieronder.

Onlangs ben ik zelf met dit prachtige DSP aan de slag gegaan, waarbij ik werd ge├»nspireerd door Ronda Wade (als je op de naam klikt, wordt je doorverbonden met haar FB pagina)Bij deze kaart heb ik het papiertje verwerkt wat in het filmpje wordt ontwikkeld. Dit is een "pocket-card" waarbij je de pocket kunt gebruiken om een kadobon of geld in te doen, of een handgeschreven kaartje of iets lekkers (klein maar fijn)

Als je eenmaal door hebt hoe gemakkelijk deze mooie kaart te maken is, wil je er nog even mee door gaan. Dus.........


Dit is een wat donkere kleur met als basis Blackbarry Bliss, dit is een nieuwe vaste kleur met ingang van 2018.
Het schuine stukje DSP van de pocket, heb ik gebruikt om de envelop bijpassend te maken.


Hier nogmaals een mooie zachte roze (Blussing Bride) uitvoering. Zeer toepasselijk voor deze huwelijks felicitatie-kaart.


Deze mooie bundel "Beautiful Promenade" ga ik volgende maand aanschaffen, met nog wat mooie roze Rhinestones en roze metaaldraad om de kaarten tot echte "Beauty's" te maken.

Ben je nu ook verliefd geworden op dit DSP en zou je ook graag deze kaart willen maken, neem dan kontakt met mij op. Ik maak graag een afspraak met je voor een gezellige workshop, voor jou alleen of met een vriendin.

Leuk dat je even langs geweest bent,
graag tot de volgende keer.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten