zaterdag 11 januari 2014

Kerstkaartjes met Stampin Up


Kerstkaartjes die ik gemaakt heb voor mijn familie. Ik was te druk met allerlei andere zaken, dat ik geen tijd had om meer kaartjes te maken. Deze zijn heel erg naar mijn zin, precies zoals ik het hebben wilde. De kleuren van de papiertjes en de stempels passen mooi bij elkaar. Ik heb zelf eigen enveloppen gemaakt.

Ik werk sinds kort met artikelen van Stampin Up en heb daar helemaal mijn stijl in gevonden. Ik vind het heerlijke materialen om mee te werken. Alle kleuren van stempels tot papiertjes het past allemaal meteen bij elkaar. Ook de stempels en dies (framelits) of punches matchen helemaal. Het ziet er allemaal zo goed uit.


Links zie je 4 kaarten die mijn vriendin en ik hebben gemaakt naar voorbeeld van andere liefhebbers van Stampin Up. Het was heel erg leuk om er ons eigen kleurtje aan te geven. Ook hier zie je een glimp van een zelfgemaakte envelop. Dat maakt een kaartje voor mij helemaal af.
Rechts zie je de twee kaartjes van mijn vriendin. 


Hier zijn haar kaartjes nog eens duidelijk afgebeeld. Zij heeft er ook mooie enveloppen bij gemaakt. En zeg nou zelf, dit maakt het toch helemaal af:)

Ik dank je voor het langskomen en wens je een heel fijn weekend. Geniet er van.
Lieve groeten, Henny B:)

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kerstkaartjes Henny, zien er supermooi uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er geweldig uit!! Top hoor!, liefs Henriette xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes ,mooi gemaakt .
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen