zondag 22 september 2013

Sending sympathy and prayersVandaag heb ik een kaartje gemaakt voor een onbekende vrouw. Iemand in onze kerk gaat haar namens mij een laptop aanbieden. Ik wilde haar door dit kaartje laten weten dat ze bijzonder is en dat ik haar de laptop van harte gun.
Ik heb er een detail uitgelicht, omdat ik de vlinder zo mooi vindt. Ik heb een vlinderstempel van Stampin Up gebruikt met een bijpassende pons. Daarna heb ik de vlinder met perkamentpapier uit geponst. 


De binnenkant heb ik ook een tekst gebruikt en een prachtige pons die ik ook op de voorkant heb gebruikt, maar dan zonder stempel.


De bijpassende envelop heb ik ook in dezelfde stijl gedecoreerd, zie detail op onderstaande foto en de postzegel bovenaan.


Tot slot de kaart met de envelop bij elkaar.


De oud roze kleur komt niet helemaal goed uit de verf, maar jullie begrijpen het idee. Ik ben zelf weer verbaasd over het resultaat, maar ook tevreden.

Dankjewel voor het langskomen.
Lieve groeten,
Henny B:)

2 opmerkingen:

  1. Wat superlief van je Henny en wat een prachtig kaartje heb je voor haar gemaakt, top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAUW!! Stil..even stil...dit is liefde en dankbaar dat je dit kunt doen voor de ander! enne...een hele mooie kaart met enveloppe, liefs Henriette xxxx

    BeantwoordenVerwijderen