maandag 12 september 2011

Rudolf, Rednose Rendeer

Hallo blog- en scrapvriendinnen, leuk dat je weer even bij mij langs komt.
Zaterdag lag de cardkit van september in de bus. Ingesloten zat ook een voorbeeld voor een kaart. Ik heb een combi gemaakt van deze kaart en de easelkaart die op het blog van Noriko heb gezien.
Dit is nog maar het begin:) de voorkant van de kaart. Terwijl ik met de kaart aan het werk was, bedacht ik mij ineens dat ik ooit eens stempels voor kerst gekocht had. Ja hoor daar kwam ie tevoorschijn, Rudolf. Ik heb ingekleurd met gewone kleurpotloden, en ik vond het toch zooo leuk. Oke, we gaan verder,

De binnenkant van de kaart, een rendeer in volle vaart. Dit zat ook in de cardkit, zo leuk. Vroeger kreeg ik deze dingen van mijn schoonzus uit Zweden, om in de kerstboom te hangen, maar zie hier, je kunt ze ook gebruiken om kerstkaarten op te leuken:) Ik heb hem zelf bestempeld (idee van Tiets), maar is beetje mislukt. Geeft niet, bij scrappen kan alles zegt mijn vriendin altijd:) Daar ben ik blij mee:)


Nu het totaal plaatje. Voor sommigen misschien veel te druk allemaal met elkaar, maar ik ben zelf helemaal verbaasd over het resultaat. Gewoon onder mijn handen gegroeid, zo'n belevenis weer.

Nog even het totaalplaatje van een andere kant belicht. Ik heb genoten met het maken van deze kaart. Ik hoop dat jullie hierdoor ook weer geïnspireerd worden.
Lieve groeten uit Lemmer en bedankt voor jouw bezoek,
HennyB:)

4 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt Henny. Het is een plaatje.

  Heel veel liefs en groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh Hemmy,

  Ik vind hem zo ontzettend gaaf geworden.
  Helemaal super en lekker vol dat is zo mijn smaak.
  Ik hoop dat je ook wat kunt met de beschrijving van de kerst/schudkaart die ik je gestuurd heb.
  Ben benieuwd naar jou uitwerking daar van.

  Lieve groetjes Noriko
  www.norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henny

  Het is weer een pracht van een kaart.
  Echt schitterend mooi.


  Gr leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauty Hennie!
  Dus het kerstkaarten-virus heeft jou ook bereikt? Het heerst hier ook al een tijdje, en volgens mij ben ik er nog lang niet van af!!

  Liefs Diana.

  BeantwoordenVerwijderen