Over Mij

20 jaar heb ik kaarten gemaakt met allerlei technieken, maar kon daarin nooit echt mijn draai vinden.

Totdat ik in 2012 op internet foto's tegen kwam van kaarten die gemaakt waren met artikelen van Stampin Up. Liefde op het eerste gezicht. Prachtige kleuren die allemaal bij elkaar pasten, ook het DSP met cardstock was fantastisch te combineren, de lintjes, de knoopjes, alles is op elkaar afgestemd.

Helaas waren de producten toen nog niet op de Nederlandse markt te verkrijgen. Wel waren een aantal dames in Nederland en Engeland achter de schermen druk in de weer om deze producten van Stampin Up ook naar Nederland te krijgen. In 2014 was het dan zover en bij toeval kwam ik in contact met een Nederlandse demonstratrice.

Eerst werd ik klant bij haar, maar al snel zag ik in dat het voordeliger was om demonstratrice te worden en stapte ik bij haar in en werd ik van klant ineens teamlid.

Ondanks dat ik nu gestopt ben, weet ik dat demo zijn bij Stampin Up een prachtige "baan" is. Je wordt aan alle kanten geholpen door de SU familie, door middel van "glossy" catalogussen, nieuwsbrieven (in het Nederlands), wekelijkse update, Events, speciale acties etc.

Weet je, je staat er niet alleen voor.
- Ten eerste is er jouw persoonlijke "Up-line" bij wie je altijd terecht kunt.
- Dan is er nog de DemoSupport die je kunt bellen, ongelofelijk lieve mensen die je met elke vraag willen helpen en zoeken naar een goede oplossing.
- Op social media zoals Facebook, zijn er verschillende SU gerelateerde pagina's die je kunt raadplegen of inspiratie opdoen.

Ik ben geen designer en ben ongelofelijk blij met het Artisan design team van SU, maar ook met YouTube en Pinterest. Daar haal ik mijn idee├źn en voorbeelden vandaan. Ik vermeld de naam van de ontwerper zoveel mogelijk op mijn blog zodat ook anderen er voordeel bij hebben.